Onze ambachtelijke bonbons zijn een genot om te zien en te proeven, welke zou u de eerst volgende keer willen proeven?
Bij elke bonbon zijn de eventuele allergenen aangegeven.
Alle bonbon’s zijn Alcohol & Gelatine vrij.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-20222.jpg)
Karamel op basis van gebrande suiker en witte chocolade.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-2022.jpg)
Gebruneerde amandelen met honing & karamel.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-20223.jpg)
Karamel met vanille en een vleugje zeezout.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-20224.jpg)
Ganache op basis van honing en bosvruchten.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/09/allergenen-20225.jpg)
Krokante bodem met gember & koffieganache.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-20227.jpg)
Ganache van Earl Grey thee & bloedsinaasappel
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/09/allergenen-20227.jpg)
Ganache van steranijs & een laag van abrikoos
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/09/allergenen-20228.jpg)
Pure ganache geinfuseerd met muntblaadjes & peper.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202210.jpg)
Chocolade uit Madagaskar van één enkele
plantage.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202215.jpg)
Ganache van Kokospuree & witte chocolade.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202212.jpg)
Amandelschaafsel met honing en gekonfijte vruchten.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202211.jpg)
Nougat bereid met honing,
amandelen en pistache.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202213.jpg)
Vulling van lichte en donkere notenmassa.
Amandel & Hazelnoot.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-20229.jpg)
Pure chocolade toffeevulling, gedecoreerd met frambozengruis.
MELK chocolade
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202224.jpg)
Karamel op basis van gebrande suiker en witte chocolade.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/09/allergenen-202216.jpg)
Gebrande hazelnoten gemengd met chocolade.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202223.jpg)
Ganache van witte chocolade met Italiaanse pistachenoten.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202228.jpg)
Fudge vulling met vanille en een vleugje zout.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/09/allergenen-202219.jpg)
Ganache van amarena-kersen met een 1/2 amarenen kers.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202229.jpg)
Ganache van witte chocolade & sap van bloedsinasappels.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202226.jpg)
Notencrème van gezouten pinda’s, met een laag vanille-karamel.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/09/allergenen-202222.jpg)
Ganache van roomkaas en gelei van framboos.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202230.jpg)
Ganache van melk-
chocolade en praline van hazelnoot.
WITTE chocolade
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202222.jpg)
Cremeux van passievrucht & witte chocolade.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202218.jpg)
Ganache van
gekarameliseerde
amandel.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202221.jpg)
Ganache van witte
chocolade met cassis.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202217.jpg)
Cremeux van
framboos & witte
chocolade.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202220.jpg)
Ganache van melk en witte chocolade op smaak gebracht met koffie.
![](https://kwekkeboom.amsterdam/wp-content/uploads/2022/04/allergenen-202219.jpg)
Cremeux van
Kalamansi, vanille & witte chocolade.