Onze ambachtelijke bonbons zijn een genot om te zien en te proeven, welke zou u de eerst volgende keer willen proeven?
Bij elke bonbon zijn de eventuele allergenen aangegeven en of er alcohol in verwerkt zit.

Gebruneerde amandelen met honing & karamel.

Karamel op basis van gebrande suiker en witte chocolade.

Ganache van verse munt, op smaak gebracht met rum.

Lopende karamel met vanille en een vleugje zeezout.

Karamel & ganache met het Gôols Sikkeneut koffie likeurtje.

Ganache op basis van honing en bosvruchten.

Gebrande hazelnoten gemengd met chocolade en roomboter.

Nougatbodem met gember & koffieganache.

Pure ganache geinfuseerd met muntblaadjes en peper.

Ganache van Earl Grey thee met sinaasappel en stukjes cranberry.

Ganache van steranijs & een laag van abrikoos

Chocolade toffeevulling, gedecoreerd met crunchy black berry sugar.

Chocolade uit Madagaskar van één enkele
plantage.

Nougat bereid met honing,
amandelen en pistache.

Vulling van lichte en donkere  notenmassa.

Mango met rode peper.
Suikervrij, Glutenvrij
& Lactosevrij.

Karamel op basis van gebrande suiker en witte chocolade.

Fudge vulling met vanille en een vleugje zout.

Notencreme met cornflakes en stukjes gekonfijte sinaasappel.

Ganache van “Hemel op aarde” likeur.

Marsepein met een
ganache van kaneellikeur.

Notencrème van gezouten pinda’s, met een laag  vanille-karamel.

Krokantje met een
ganache van Mon Chou en gelei van aardbei en cassis.

Notencrème met feuilletine en een laag pistache-marsepein.

Ganache van
gekarameliseerde
amandel.

Cremeux van
Kalamansi, vanille & witte chocolade.

Ganache van witte
chocolade met Griekse yoghurt en cassis.

Cremeux van
framboos & witte
chocolade.

Cremeux van passievrucht & witte chocolade.

Ganache van melk en witte chocolade op smaak gebracht met koffie.