Onze ambachtelijke bonbons zijn een genot om te zien en te proeven, welke zou u de eerst volgende keer willen proeven?
Bij elke bonbon zijn de eventuele allergenen aangegeven en of er alcohol in verwerkt zit.

Gebruneerde amandelen met honing & karamel.

Karamel op basis van gebrande suiker en witte chocolade.

Lopende karamel met vanille en een vleugje zeezout.

Ganache op basis van honing en bosvruchten.

Gebrande hazelnoten gemengd met chocolade.

Nougatbodem met gember & koffieganache.

Ganache van Earl Grey thee Framboos.

Ganache van steranijs & een laag van abrikoos

Chocolade toffeevulling, gedecoreerd met frambozengruis.

Chocolade uit Madagaskar van één enkele
plantage.

Nougat bereid met honing,
amandelen en pistache.

Amandelschaafsel met honing en gekonfijte vruchten.

Vulling van lichte en donkere  notenmassa.
Amandel & Hazelnoot.

Pure ganache geinfuseerd met muntblaadjes & peper.

Ganache van Kokospuree & witte chocolade.

Ganache van advocaat & witte chocolade.

Cremeux van
framboos & witte
chocolade.

Ganache van
gekarameliseerde
amandel.

Cremeux van
Kalamansi, vanille & witte chocolade.

Ganache van melk en witte chocolade op smaak gebracht met koffie.

Ganache van witte
chocolade met cassis.

Cremeux van passievrucht & witte chocolade.

Ganache van witte chocolade met Italiaanse pistachenoten.

Karamel op basis van gebrande suiker en witte chocolade.

Ganache van “Hemel op aarde” likeur met een 1/2 amarenen kers.

Notencrème van gezouten pinda’s, met een laag  vanille-karamel.

Ganache van roomkaas en gelei van framboos.

Fudge vulling met vanille en een vleugje zout.

Ganache van witte chocolade & sap van bloedsinasappels.

Ganache van melk-
chocolade en praline van hazelnoot.