Onze ambachtelijke bonbons zijn een genot om te zien en te proeven, welke zou u de eerst volgende keer willen proeven?
Bij elke bonbon zijn de eventuele allergenen aangegeven.
Alle bonbon’s zijn Alcohol & Gelatine vrij.
Karamel op basis van gebrande suiker en witte chocolade.
Gebruneerde amandelen met honing & karamel.
Karamel met vanille en een vleugje zeezout.
Ganache op basis van honing en bosvruchten.
Krokante bodem met gember & koffieganache.
Ganache van Earl Grey thee & bloedsinaasappel
Ganache van steranijs & een laag van abrikoos
Pure ganache geinfuseerd met muntblaadjes & peper.
Chocolade uit Madagaskar van één enkele
plantage.
Ganache van Kokospuree & witte chocolade.
Amandelschaafsel met honing en gekonfijte vruchten.
Nougat bereid met honing,
amandelen en pistache.
Vulling van lichte en donkere notenmassa.
Amandel & Hazelnoot.
Pure chocolade toffeevulling, gedecoreerd met frambozengruis.
MELK chocolade
Karamel op basis van gebrande suiker en witte chocolade.
Gebrande hazelnoten gemengd met chocolade.
Ganache van witte chocolade met Italiaanse pistachenoten.
Fudge vulling met vanille en een vleugje zout.
Ganache van amarena-kersen met een 1/2 amarenen kers.
Ganache van witte chocolade & sap van bloedsinasappels.
Notencrème van gezouten pinda’s, met een laag vanille-karamel.
Ganache van roomkaas en gelei van framboos.
Ganache van melk-
chocolade en praline van hazelnoot.
WITTE chocolade
Cremeux van passievrucht & witte chocolade.
Ganache van
gekarameliseerde
amandel.
Ganache van witte
chocolade met cassis.
Cremeux van
framboos & witte
chocolade.
Ganache van melk en witte chocolade op smaak gebracht met koffie.
Cremeux van
Kalamansi, vanille & witte chocolade.